Wil jij ook meer leven vanuit ontspanning? In dit blog laat ik je zien dat dat kan. En dat jij ook magische ontspanmomenten mag ervaren.

Kies voor jezelf

Mijn belofte aan jou is dat ook jij kan kiezen voor ontspanning. Als jij vanaf nu besluit te kiezen voor meer ontspanning komt het goed. Als je dat gaat DOEN, dan gaat jouw leven er anders uit zien. Ook al blijft alles precies hetzelfde, je gaat het anders ervaren. Jij hebt altijd de keuze om te kiezen voor ontspanning. Vanuit ontspanning leef je vanuit innerlijke rust, positiviteit, vertrouwen, liefde, volg je je hart en word jij de vrouw die je echt wilt zijn.

Laat stress je niet klein krijgen

Er zijn momenten in je leven waardoor het lastiger is om bij jezelf te blijven en de rust te vinden. Het is  niet erg om soms mee te gaan in een stressmoment of je een moment minder goed te voelen. Het is alleen belangrijk dat je weet hoe je hier weer uit kan komen. Want als je dit onbewust toelaat raakt je batterij op. De kans dat je jezelf kwijt raakt wordt steeds groter. Dus laat stress je niet klein krijgen. Want.. Ben je niet een andere vrouw wanneer je ontspannen bent? Ben je dan niet liever voor jezelf en daardoor voor anderen?

Hoe voel je je over 5 jaar als je niet voor jezelf kiest?

Stel je voor dat je 5 jaar verder bent en je jezelf geen ontspanning hebt gegund. Je gaat altijd maar door en doet niet wat jij belangrijk vindt. Hoe ziet je leven er dan uit? Als je over 5 jaar nog steeds de spanning van vandaag vasthoudt in je lichaam, je je emoties onderdrukt en je niet werkt aan je gedachtepatronen? Is dat wat je wilt voor je toekomstige ik?

Vanaf vandaag kies ik voor mezelf

Of kies je vanaf vandaag voor jezelf en voor een ontspannen lichaam. Rust in je hoofd en vol positieve gedachten. Dat je emoties er mogen zijn en je elke dag vreugde en dankbaarheid ervaart. Dat je vanaf vandaag elke dag een stapje maakt in de juiste richting en gaat doen wat jij wilt. Dat je weer mag dromen. Alles is mogelijk. Waar zie jij jezelf dan over 5 jaar?

Het grootste cadeau…

Op ieder moment dat je spanning ervaart kun je ervoor kiezen de spanning los te laten. Je ontspannen voelen, is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.

Als je eenmaal weet hoe het werkt is het supermakkelijk om magische ontspanmomenten  door de dag te ervaren.