Invloed volle maan en emoties

De volle maan heeft invloed op menselijke emoties. Tijdens deze tijd is het belangrijk om jezelf toe te staan emoties te voelen en los te laten. Volle maan dagen brengen vaak meer intense emoties naar boven, die je kunt verwerken en loslaten. In dit blog geef ik je affirmaties om je te helpen loslaten.

Intensere Emoties tijdens Volle Maan

De volle maan helpt je emoties dieper te ervaren. Je merkt misschien dat emoties sterker aanvoelen tijdens deze tijd. Gebruik de volle maan als een kans om emoties toe te staan en los te laten. Door dit te doen, zul je de volle maan periode meer kunnen waarderen.

Hoe voel je de invloed van de volle maan?

De volle maan heeft niet alleen invloed op water, maar op de hele planeet, inclusief mensen. Tijdens volle maan ervaren veel mensen fysieke ongemakken zoals hoofdpijn en rusteloosheid. Volle maan veroorzaakt vaak slaaploze of verstoorde nachten voor veel mensen.

Volle maan kan oude emoties naar boven brengen. Je kunt je meer geïrriteerd of overweldigd voelen. Door deze emoties toe te staan, kun je fysieke manifestaties van emotionele onderdrukking voorkomen. Het is belangrijk om je emoties te erkennen en ze te laten zijn. Dit helpt je te genezen en te transformeren.

Alleen is dit niet voor iedereen even makkelijk, die emoties toelaten. Vaak onderdrukken we emoties, waardoor emoties een andere uit weg zoeken via je lichaam.

Hoe kun je emoties toelaten tijdens volle maan?

Een paar dagen voor en na volle maan kun je je rustelozer voelen dan normaal. Dit is het moment om extra goed voor jezelf te zorgen en jezelf toe te staan meer te voelen. Als je dit niet doet, kun je hoofdpijn of verstoorde nachten ervaren. Emoties onderdrukken is een tijdelijke oplossing, waarbij de emoties alsnog een andere weg naar buiten zoekt.

Affirmaties om emoties toe te staan en los te laten tijdens volle maan

♥  Mijn emoties mogen er zijn.

♥  Ik laat los wat me niet langer dient of ik niet langer nodig heb.

♥  Ik laat mijn angsten los.

♥  Ik sta mezelf toe om mijn onverwerkte emoties los te laten.

Als je op een simpele manier wilt leren hoe je emoties kunt toelaten en loslaten, download hier direct de gratis geleide meditatie over het toelaten en loslaten van emoties. 

 

Open chat
1
Vragen?
Scan the code
Hoi, kan ik je verder helpen?