Je kunt je leven helen recensie van Louise Hay

‘Je kunt je leven helen’ is echt mijn favoriete boek. Dit is echt een boek om te hebben. Ik pak het er vaak nog even bij en het geeft altijd inzicht in waar ik nu sta en waar ik aan mag werken.

Ik raad het boek continue aan door vooral de prachtige lijst achterin het boek. Het inspireert mij keer op keer weer.

Louise Hay gelooft dat je gedachten zorgen voor de problemen in je lichaam. Dit is iets waar ik zelf ook in geloof alleen is er nog niet extreem veel over te vinden. In het boek ‘Je kunt je leven helen’ vind ik dat ze aan de hand van thema’s het allemaal erg fijn uitlegt en dat je er praktisch ook meteen mee aan de slag kan door vragen, een spiegeloefening, meditatie en affirmatie.

Achterin het boek is het magische lijstje te vinden waarbij je op symptoom kan zoeken wat het betekend, zoals bijvoorbeeld een verkoudheid. Hier staat bij wat je negatieve gedachtepatroon of emotie is en hoe je deze kan veranderen door een krachtige affirmatie. Het geeft mij altijd heel veel inzicht in waar ik op het moment tegenaan loop. Ik ben heel erg aan het testen in hoeverre de lijst klopt en tot nu toe klopt het ALTIJD en laten we eerlijk zijn het is soms best wel confronterend. Ieder klein kwaaltje wat ik heb zoek ik op in het boek en ga dan bij mezelf na wat het is in mijn leven dat ervoor heeft gezorgd. Van een aft tot een chronische ziekte, er is veel in de lijst te vinden.

Ik ben heel erg benieuwd of er meer mensen zijn die de lijst ook gebruiken. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Neem gerust contact op per mail info@nathaliemerylin.nl of via Instagram @nathaliemerylin

Heb jij het boek nog niet gelezen? Bestel het boek dan direct hier. Dit is het boek wat ik iedereen aanraadt om in de kast te hebben staan, vooral als je vaker last hebt van kwaaltjes want die willen je altijd iets vertellen.