Na het lezen van dit blog weet jij waardoor jij dat heertelijke ontspannen gevoel niet lang kunt vasthouden en help ik je met hoe het jou wel gaat lukken.

Het gaat niet alleen om de tools

Je denkt wanneer je eenmaal weet hoe kunt ontspannen dat het dan ook altijd lukt. Na een yogales voel je je helemaal ontspannen, maar eerlijk is eerlijk. Er komt een moment dat het weer over is. Het gaat niet alleen om die ene meditatie of yogales. Het gaat om meer. Het gaat om hoe jij in het leven staat. 

Je poetst toch ook iedere dag je tanden?

Als je nooit meer je tanden zal poetsen, dan zal het niet goed gaan met je gebit en ook niet met je gezondheid. Een goede mondhygiene is niet alleen voor die stralende glimlach, maar ook om jou gezond te houden.

Bij ontspannen gaat dat net zo. Het is belangrijk dat je dit bijhoudt. Dat je iedere dag ontspanmomenten ervaart. Dat je je er iedere dag bewust van bent dat je niet alleen maar doorgaat. Doorgaan is niet alleen druk op en neer rennnen, maar ook druk in je hoofd zijn. Je mag jezelf rust gunnen.

Hoe praat jij tegen jezelf?

Op welke manier ga jij met jezelf om? Echt liefdevol? Gun jij jezelf rust? Mag je van jezelf ook iets gewoon even niet doen? En als er iets fout gaat, wat is dan jouw reactie? Moet alles perfect of is goed genoeg ook goed? Volg jij je gevoel zoder weerstand van je gedachten? Moet alles snel en er nu al zijn of gun je jezelf tijd? En zo zijn er wel nog meer vragen die je jezelf kunt stellen om erachter te komen of je wel lief bent voor jezelf.

Het is belangrijk hoe jij bent voor jezelf. Niemand anders kan het voor je doen, alleen jij.

Dat stemmetje in je hoofd zorgt er niet voor dat jij de ontspannen kan zijn, die jij zeer waarschijnlijk wel wilt zijn.

Wat niemand je vertelt over rust

Ontspannen zijn is een onderdeel van innerlijke rust. Innerlijke rust heb je niet zomaar.

De afgelopen jaren heb ik ontdekt wat helpt en als jij erachter wilt komen wat jij nog nodig hebt dan raad ik je de gratis audiotraining ‘ Wat niemand je verteld over rust’ aan.

In 45 minuten weet jij precies wat je nodig hebt voor meer rust.

 

Gratis audio

Met de audio training ‘Wat niemand je verteld over rust’ ontdek jij hoe je rust vindt.

Podcast

Laat je inspireren door te luisteren naar de podcast waarin ik alles deel over het vinden van innerlijke rust.

Blogs

Laat je inspireren door de blogs en ontdek hoe je meer rust vindt.