Resultaten, reviews en lieve woorden

Hieronder lees je resultaten, reviews en lieve woorden van vrouwen die op retreat zijn geweest. Weekretreats, drie daagse retreats en ook een online retreat.

Vrouwen die bij mij op retreat komen zijn krachtige vrouwen. Een krachtige vrouw straalt zelfvertrouwen en innerlijke kracht uit. Ze is moedig en vastberaden, en laat zich niet ontmoedigen door obstakels. Een krachtige vrouw voelt zich alleen niet altijd krachtig van binnen en dat is wat deze vrouwen gemeen hebben.

De vrouwen die op retreat komen zijn op hun eigen manier bezig met persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Voorbeelden: zijn verslaafd aan zelfhulpboeken, genieten van mediteren, houden van de maan, gaan naar een yogales, journalen, doen reiki, zijn in therapie geweest of zijn eerder op een (yoga)retreat geweest.

Wat alle vrouwen gemeen hebben is:

– Ze voelden dat het tijd was voor verandering.

– Ze wilden groeien naar een betere versie van zichzelf.

– Ze namen leiderschap en stapten niet in de slachtofferrol.

Deze lieverd kwam een half jaar geleden op retreat en haar transformatie is ongelofelijk geweest.

Dit is wat ik zo geweldig vind van mijn werk.

Iedere keer weer voelt het een beetje spannend omdat ik niet weet wat de uitkomst is, maar wel weet ik dat er altijd prachtige magische veranderingen uit komen. 

Het leven is het leven, daarbij horen gevoelens en de ups en downs, maar wanneer je leert ze beiden te omarmen wordt het leven zoveel lichter en mooier.

Als je de downs niet kan ontvangen kan je de ups ook niet écht ontvangen en daarmee hou je geluk weg.

De frequentie van liefde is prachtig en dat is wat ik jou ook gun.

‘Ik ben tot inzichten gekomen die ik in mijn eentje niet had kunnen ontdekken. De retraite heeft mijn leven op een positieve manier veranderd’.

Stephanie

Stephanie heeft meegedaan met het weekretreat op Curaçao en de groei die ze heeft doorgemaakt is niet in woorden te omschrijven. Eerder zal ze zich druk maken  om dingen en personen waar ze geen invloed op heeft. Na de retraite doet ze dat niet meer. Naast dit voorbeeld zijn er nog zo veel meer veranderingen waardoor zij meer van het leven is gaan genieten.

 

‘Ik had een goed gevoel bij Nathalie, maar geloofde nog niet dat ik echt rust in mezelf zal vinden gezien ik al eerder op retreats ben geweest en 60 ben. Ik heb nu een verlossend gevoel van het verleden, verdriet, wrok en schuld heb ik losgelaten. Na deze week voelde ik innerlijke rust. Het is nu dat ik leef en ga er het mooiste van maken.’

Sonja

Wauw deze lieverd zei de eerste middag tijdens het retreat dat ze niet geloofde dat zij innerlijke rust kon vinden. Nadat ik haar een week later om de top 3 van het retreat vroeg stond innerlijke rust in de top 3 en de verrassing dat ze haar hoogtevrees had overwonnen. 

‘Geen paniek meer! Ik voel me beter in mijn lichaam en mijn leven voelt compleet en ik kan nu ook alleen leuk zijn.’

Jolanda

Op iedere leeftijd kun je nog veranderen. Dat bewees deze dame. Ze had nog geen ervaring op het gebied van de thema’s die ik aanbood, maar ze liet het toe om te veranderen. Ze liet oude patronen los en diepgewortelde wrok. Dit bracht haar acceptatie van haar eigen ik.

‘Ik vond het moeilijk om rust in mezelf te vinden, maar dat ging al snel beter. Mijn oude waarheid is niet meer mijn waarheid. Ik heb mezelf leren kennen op een hele andere manier en ik kan nu volop genieten van de het leven’.

Daisy

Daisy heeft meegedaan met het retreat op Curaçao en toen zij ‘binnen kwam’ wist ze totaal niet hoe ze moest ontspannen. In het hier en nu zijn en genieten van de kleine dingen dat kon ze zich niet voorstellen. Tot het moment dat ze het zelf ervaarde bij terugkomst in Nederland en intens genoot van de glinstering van de zon op het water.

Berichtjes na retreats

Haar ogen straalden weer na terugkomst, na een lastige tijd waarin ze geen geluk voelde.

Tijdens het retreat vroeg ze zich nog af of ze nu echt losgelaten had, lees hieronder wat ze een maand na het retreat zei.

Deze lieverd laat nu haar stem horen en ging vanuit de mannelijke energie (doe-modus) naar de vrouwelijke energie (zijn-modus). Ze was al spiritueel en mediteerde elke dag vanuit moeten nu gaat ze meditatief door de dag heen.

Van zoveel kritiek naar zichzelf toe en pleasegedrag naar zelfcompassie en liefdevol grenzen aangeven.

Deze lieverd werd op vele plekken in de reguliere zorg niet verder gehoolpen of geweigerd en had last van paniekaanvallen. Ze was meerdere keren afgevoerd door de ambulance met hyperventilaties. Nu kan ze zelf de controle houden over haar ademhaling en stap voor stap wordt het leven steeds beter. Ze volgde een online 1:1 traject van 3 dagen.

Door een diep geworteld trauma ontstond zelfdestructie en een lange weg in de GGZ zorgde voor nog meer verwijdering van zichzelf. Nu heeft ze liefde voor zichzelf en dat wat ze nooit had verwacht, innerlijke rust.

Deze lieverd had niet door hoe ver ze van zichzelf verwijderd was. Ze was niet meer aanwezig in haar lichaam en had dat niet door.  Door het retreat kwam ze erachter dat ze vanaf haar kindertijd al niet meer echt voelde. Alles is nu anders en ze geniet van zelfs boodschappen doen.

Open chat
1
Vragen?
Scan the code
Hoi, kan ik je verder helpen?