Gratis Moving meditation meet up

Een paar keer per jaar geef ik een gratis meet-up voor vrouwen op Curaçao.

Uit de groep zijn vriendschappen ontstaan, hebben vrouwen kennis gemaakt met ontspanning en is het een fijn moment om op een draagdrempelige manier gelijkgestemden te ontmoeten of kennis te maken met een vorm van yoga en meditatie.

Zelf ben ik hier ooit mee begonnen omdat het me fijn leek om gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten na het emigreren naar Curaçao. En een lesje ontspanning geven, vind ik zelf heerlijk om zo af en toe te doen. Moving meditation is mijn manier van een yogales geven, waarbij je gaat naar de vrouwelijke energie. Rust, zachtheid, ontspannen, voelen en ontvangen.  

Voel je welkom om je aan te sluiten bij de Moving meditation Whatsapp groep en ik hou je hier op de hoogte wanneer de volgende is. Tijdens het schrijven van dit bericht wordt de volgende waarschijnlijk op 21 maart 2024.

Kom jij ook heerlijk ontspannen op de mat en daarna in gesprek met een kopje thee.

Lots of love,

Nathalie

 

 

 

Ps: dit is voor jou ook een fijne laagdrempelige kennismaking met mij wanneer je twijfelt of het retreat bij je past. Ik werk altijd met prachtige krachtige vrouwen die zich veilig bij mij voelen en vertrouwen voelen in het proces. Hieruit komen de mooiste resultaten, daar waar je nog niet van durft te dromen.

 

 

 

Open chat
1
Vragen?
Scan the code
Hoi, kan ik je verder helpen?